Perde Satıcıları Dergisi Ekim - Kasım 2021 / 4. Baskısı Tüm Türkiye’ye Dağıtıldı.

İlk baskısını Mart ayında gerçekleştirdiğimiz ve tarafınızdan talepler alarak hayata geçirdiğimiz “Perde Satıcıları Dergisi’nin” dördüncü baskısını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Türkiye’nin dört bir tarafında ki siz değerli perakendecilerimize, toptancılarımıza, üreticilerimize ve tedarikçilerimize ulaşmak için yola çıkan perde dergimiz, sizden haberlerle dopdolu olmakla birlikte; sektörün nabzı, yenilikçi firmalar, yeni ürünler ve daha nice sektör haberlerini içinde taşıyor.

Masa başında değil, bizzat sahada gerçekleştirilen haberler ve her biri ayrı üstatların kalemlerinden çıkan yazılar, aynı zamanda her bir emekçimizin emeklerinin izdüşümü olan bu dergi; emek verilen iki ayın birikimlerinin kağıt üzerine yansıyarak masalarınızda yerini almasıdır.

Sektörümüzden gelen istekler doğrultusunda bizde “ Perde Satıcıları “ ailesi olarak uzun süren altyapı hazırlıklarımızı tamamlayarak bir Sanal Perde ve Ev Tekstili fuarı hazırladık. Üretici, toptancı ve tedarikçilerin stant açtığı sanal perde fuarında, uygun bütçelerle, zaman ve maliyet kaybı olmadan stant yetkilileri ile canlı görüşme yaparak alış veriş yapabilirsiniz. Amacımız işinizi dijitalde de büyütmek ve bu engin denizde size özel bir dünya tasarlamak.

Bilgisayarınızdan telefonunuzdan tabletinizden, istediğiniz yerden, internete bağlanarak fuara katılabilirsiniz. Yeni pazarlara ulaşabilir, iş fırsatları yakalayabilirsiniz.

Emel Benli

Araştırmacı Yazar, Haber Editörü

Online Katalog İçin Tıklayınız.

www.perdesaticilaridergisi.com 

www.sanalperdefuari.com